مدیریت کاربران

با توجه به نیاز مشتریان سازمانی برای افزودن اعضای دیگر سازمان به حساب کاربری‌شان در ابرآمد، قابلیت «دعوت از کاربران» به پلتفرم اضافه شده است. به این ترتیب هر حساب کاربری می‌تواند چندین عضو (User) داشته باشد و هر کاربر نیز می‌تواند در چندین حساب کاربری عضو باشد.

مراحل افزودن کاربر جدید

برای افزودن کاربر جدید، ابتدا وارد حساب کاربری‌تان در پلتفرم ابرآمد شوید. سپس از منوی بالای صفحه، گزینه «تنظیمات» را انتخاب کنید.

در صفحه باز شده، روی دکمه «کاربرها» کلیک کنید.

در صفحه باز شده، روی دکمه «افزودن کاربر جدید» کلیک کنید.

آدرس ایمیل و دسترسی کاربر جدید را مشخص نمایید و سپس دعوت‌نامه عضویت را ارسال کنید.

!! توجه داشته باشید که برای ارسال دعوت‌نامه عضویت،‌ نیاز است تا ایمیل حساب‌کاربری خود را تایید نمایید.

این نکته را در نظر داشته باشید که  قابلیت دعوت تنها برای مالک حساب کاربری فعال است و اعضای فرعی (دعوت‌شده) امکان ارسال دعوت‌نامه ندارند.

پس از ارسال دعوت، ایمیل اطلاع‌رسانی برای کاربر مورد نظر فرستاده خواهد شد. برای پذیرش دعوت، کاربر باید ابتدا وارد حساب کاربری خود شود و در صورتی که حسابی ندارد، ابتدا ثبت‌نام کند.

نکته: دعوت‌نامه‌های عضویت تنها تا ۷ روز پس از ارسال معتبر هستند و در صورت عدم بررسی توسط کاربر، به‌طور خودکار منقضی می‌شوند.

انواع سطوح دسترسی در ابرآمد

سطح دسترسی تعیین می‌کند که کاربر مهمان به کدام منوها و بخش‌های حساب دسترسی داشته باشد و چه عملیاتی را انجام دهد. با انتخاب درست سطح دسترسی، هر کاربر تنها به بخشی از حساب که به آن نیاز دارد، دسترسی پیدا می‌کند.

در حال حاضر پنج سطح دسترسی در ابرآمد تعریف شده است که در ادامه هر کدام را جداگانه بررسی می‌کنیم:

ادمین (Admin)

اگر این سطح دسترسی را برای یک کاربر مهمان تنظیم کنید، آن کاربر به تمام بخش‌های حساب دسترسی خواهد داشت، به‌جز مواردی که تنها صاحب حساب اجازه انجام آن‌ها را دارد.

مواردی که در اختیار ادمین قرار نمی‌گیرد و فقط صاحب حساب می‌تواند آن‌ها را انجام دهد:

  • تغییر رمز عبور
  • مدیریت کاربران
  • تنظیمات اعلانات
  • تکمیل ثبت‌نام حساب‌کاربری
  • تایید ایمیل
  • مدیریت دعوتنامه‌ها

این سطح دسترسی مناسب کاربرانی است که در مدیریت روزمره حساب نقش گسترده‌ای دارند، اما نباید بتوانند ساختار حساب و کاربران آن را تغییر دهند.

مدیر مرکزداده ابری (Datacenter Manager)

اگر این سطح دسترسی را برای یک کاربر مهمان تنظیم کنید، آن کاربر تنها در محدوده منوی مرکزداده ابری و بخش پشتیبانی دسترسی کامل خواهد داشت. سایر منوهای حساب برای این کاربر در دسترس نیست.

این سطح دسترسی مناسب کاربرانی است که مسئولیت مدیریت منابع مرکزداده ابری را بر عهده دارند.

مدیر فضای ابری (Cloud Storage Manager)

اگر این سطح دسترسی را برای یک کاربر مهمان تنظیم کنید، آن کاربر تنها در محدوده منوی فضای ابری و بخش پشتیبانی دسترسی کامل خواهد داشت. سایر منوهای حساب برای این کاربر در دسترس نیست.

این سطح دسترسی مناسب کاربرانی است که تنها با فضای ذخیره‌سازی ابری کار می‌کنند.

مدیر مالی (Financial Manager)

اگر این سطح دسترسی را برای یک کاربر مهمان تنظیم کنید، آن کاربر در محدوده منوی مالی، بخش پشتیبانی و موارد مربوط به کیف پول دسترسی کامل خواهد داشت. سایر منوهای حساب برای این کاربر در دسترس نیست.

این سطح دسترسی مناسب کاربرانی است که پرداخت‌ها، صورت‌حساب‌ها و کیف پول حساب را مدیریت می‌کنند.

دسترسی محدود به قسمت پشتیبانی (Limited_access)

اگر این سطح دسترسی را برای یک کاربر مهمان تنظیم کنید، آن کاربر تنها به بخش پشتیبانی دسترسی خواهد داشت و هیچ‌یک از منوهای دیگر حساب برای او در دسترس نیست.

این محدودترین سطح دسترسی در ابرآمد است و برای کاربرانی مناسب است که تنها باید تیکت‌های پشتیبانی را پیگیری کنند.

دعوت‌نامه‌های ارسالی

پس از ارسال دعوت‌نامه، می‌توانید با مراجعه به منوی بالای صفحه و انتخاب گزینه «دعوت‌نامه‌ها»، فهرست دعوت‌نامه‌های ارسالی خود را مشاهده کنید.

در این صفحه، ایمیل فرد دعوت‌شده، نوع دسترسی، تاریخ ارسال و وضعیت دعوت‌نامه نمایش داده می‌شود.

تایید/ رد دعوت‌نامه‌ها

پس از دریافت ایمیل دعوت، وارد پلتفرم ابرآمد شوید. (در صورتی که پیش‌تر حساب کاربری نداشته‌اید، ابتدا باید ثبت‌نام کنید.) سپس از منوی بالای صفحه، گزینه «دعوت‌نامه‌ها» را انتخاب کرده و از تب‌های بالای صفحه، روی «دریافت‌شده» کلیک کنید. در این بخش، فهرست دعوت‌نامه‌های دریافتی را مشاهده خواهید کرد که شامل نام حساب دعوت‌کننده، نوع دسترسی و تاریخ ارسال هر دعوت‌نامه است.

برای تأیید یا رد دعوت، مطابق تصویر زیر روی آیکون‌های «تایید درخواست» و «رد درخواست» دعوت‌نامه کلیک کنید.

پس از تأیید دعوت‌نامه و با کلیک بر دکمه «مشاهده» می‌توانید به حساب کاربری دعوت‌شده دسترسی داشته باشید.

تغییر دسترسی کاربران

در صورتی که تصمیم به تغییر دسترسی کاربران دعوت‌شده دارید، کافی‌ست پس از ورود به پلتفرم ابرآمد، از منوی بالای صفحه برو روی نام خود و سپس تنظمیات کلیک کنید.

در صفحه باز شده گزینه «کاربرها» انتخاب کنید تا لیست کاربران حساب‌های کاربری نمایش داده شود.

در فهرست کاربران، مقابل نام کاربر موردنظر، روی گزینه تغییر دسترسی کلیک کنید.

در پنجره‌ای که باز می‌شود، نقش جدید کاربر را انتخاب و تأیید کنید. پس از تأیید، نقش کاربر به‌روزرسانی می‌شود و از آن پس مطابق نقش جدید به بخش‌های حساب دسترسی خواهد داشت.

حذف کاربر (لغو عضویت کاربران مهمان)

اگر تصمیم دارید دسترسی یکی از کاربران دعوت‌شده را به‌طور کامل لغو کنید، کافی‌ست پس از ورود به پلتفرم ابرآمد، از منوی بالای صفحه برو روی نام خود و سپس تنظمیات کلیک کنید.

در صفحه باز شده گزینه «کاربرها» انتخاب کنید تا لیست کاربران حساب‌های کاربری نمایش داده شود.

در فهرست کاربران، مقابل نام کاربر موردنظر، روی آیکون سطل زباله کلیک کنید و حذف کاربر را تأیید کنید. پس از تأیید، عضویت کاربر در حساب لغو می‌شود و دیگر به این حساب دسترسی نخواهد داشت.

جابه‌جایی بین حساب‌های کاربری

اگر عضو بیش از یک حساب کاربری هستید، برای مثال هم حساب شخصی خود را دارید و هم به یک حساب سازمانی دعوت شده‌اید، می‌توانید به‌راحتی بین این حساب‌ها جابه‌جا شوید.

برای این کار، در بالای صفحه روی نام خود کلیک کنید. برای جابه‌جایی به یک حساب سازمانی، گزینه «اکانت حقوقی» را انتخاب کنید؛ برای جابه‌جایی به حساب شخصی خود، گزینه «اکانت شخصی» را انتخاب کنید.

در پنجره بازشده، حساب موردنظر را انتخاب کنید و روی دکمه «انتخاب حساب» کلیک کنید. با این کار، به حساب انتخاب‌شده منتقل می‌شوید.

نکته: هنگام جابه‌جایی بین حساب‌ها، یا زمانی که چند حساب را در تب‌های جداگانه باز کرده‌اید، می‌توانید از قسمت بالای صفحه، سمت چپ، نام حساب فعال را مشاهده کنید و مطمئن شوید در کدام حساب کار می‌کنید.

اگر هنوز وارد پلتفرم ابرآمد نشده‌اید، پس از ورود با شماره همراه یا نشانی ایمیل، در صفحه «انتخاب حساب کاربری» می‌توانید حساب موردنظر خود را انتخاب کنید و مستقیم وارد آن شوید.